Impozitele pentru cladiri, terenuri si spectacole vor fi mentinute in anul fiscal 2007 la nivelul inregistrat si in cursul acestui an fiscal, la care se vor adauga noile taxe impuse proprietarilor de autovehicule prin Codul Fiscal. La valori similare
Impozitele pentru cladiri, terenuri si spectacole vor fi mentinute in anul fiscal 2007 la nivelul inregistrat si in cursul acestui an fiscal, la care se vor adauga noile taxe impuse proprietarilor de autovehicule prin Codul Fiscal. La valori similare anului fiscal 2006 vor fi mentinute si taxele de publicitate, de timbru si extrajudiciare, conform unei hotarari aprobate, miercuri, de Guvern. In ceea ce priveste taxele notariale, acestea nu vor mai fi percepute in anul fiscal 2007, fiind abrogate prin Legea 343/2006 pentru modificarea si completarea Codului Fiscal. In anul fiscal 2007 va fi insa schimbata modalitatea de impozitare a autovehiculelor, de la doua clase de capacitate de incadrare a autoturismelor, respectiv pana la 2000 cmc si peste 2000 cmc, la cinci clase de capacitate. Astfel, impozitul pe mijloacele de transport va fi calculat in functie de capacitatea cilindrica, cu sume cuprinse intre 7-120 lei/200 cmc, in functie de tipul de autovehicul. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.