Cotatia companiei Rompetrol Rafinare Constanta a avut ieri la Bursa de Valori Bucuresti o pierdere de 3% fata de inchiderea precedenta. Pierderea vine dupa ce compania a anuntat pentru primele noua luni ale anului o pierdere neta de 41 milioane de le
Cotatia companiei Rompetrol Rafinare Constanta a avut ieri la Bursa de Valori Bucuresti o pierdere de 3% fata de inchiderea precedenta. Pierderea vine dupa ce compania a anuntat pentru primele noua luni ale anului o pierdere neta de 41 milioane de lei, comparativ cu profitul de 408,88 milioane de lei din aceeasi perioada a anului trecut.
"Era normal, ca dupa rezultatele afisate, cotatia companiei sa inregistreze deprecieri. Lichiditatea scazuta a emitentului indica faptul ca multi investitori au estimat bine ca Rompetrol va raporta pierderi, astfel ca afisarea rezultatelor nu i-a luat prin surprindere", a declarat Adrian Simionescu, director la Finans Securities. Acesta a mai mentionat ca in sedintele urmatoare cotatia companiei va recupera din pierdere, avand in vedere ca sectorul petrolier reprezinta interes pentru investitori, alaturi de sectorul SIF.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.