Capitalul social al companiei Chimopar Bucuresti a fost majorat cu 3,5 milioane de lei, de la 16,8 milioane lei la 20,46 milioane lei, prin emiterea unui numar de 1,43 milioane de actiuni noi. Conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucurest
Capitalul social al companiei Chimopar Bucuresti a fost majorat cu 3,5 milioane de lei, de la 16,8 milioane lei la 20,46 milioane lei, prin emiterea unui numar de 1,43 milioane de actiuni noi. Conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti, majorarea de capital aprobata in luna iulie a fost inregistrata in registrul actionarilor.
Subscrierile au fost efectuate de Jafco Holding Romania, in valoare de 3,42 milioane de lei, Broadhurst Investments Cipru cu 0,14 milioane de lei si compania Avrig 35 SRL cu 15.105 lei. Actiunile ramase nesubscrise, in numar de 0,56 milioane, au fost anulate. In urma majorarii, societatea are un capital de 20,46 milioane de lei, divizat in 8,18 milioane de actiuni cu valoare nominala de 2,5 lei. Chimopar este controlata de Jafco Holding Romania care detine 73,15% din capital. Actiunile Chimopar se tranzactioneaza la BVB la categoria a II-a, iar in prezent se afla pe lista societatilor care ar putea fi retrogradate la Categoria a III-a.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.