Theodor Baconsky il inlocuieste de ieri pe Claudiu Saftoiu in fruntea Departamentului de politica interna de la Cotroceni. "Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul de numire a lui Theodor Baconsky in functia de consilier prezidential la Dep
Theodor Baconsky il inlocuieste de ieri pe Claudiu Saftoiu in fruntea Departamentului de politica interna de la Cotroceni. "Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul de numire a lui Theodor Baconsky in functia de consilier prezidential la Departamentul Politic", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Postul era vacant de pe 5 octombrie cand Claudiu Saftoiu a fost validat de catre Parlament ca director al Serviciului de Informatii Externe. Succesorul sau, Theodor Baconsky, s-a nascut in 1963, este casatorit si are doi copii. Intre 1997 si 2001, a fost ambasador al Romaniei la Vatican, iar in perioada 2002-2004 a fost ambasador in Portugalia. Din 2005 a devenit secretar de stat pentru Afaceri Globale in Ministerul de Externe, dar a fost eliberat din functie odata cu reducerea numarului de secretari de stat din Executiv.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.