Fostul presedinte liberal Theodor Stolojan a declarat ca nu doreste sa comenteze declaratiile despre el si despre Valeriu Stoica ale lui Dinu Patriciu. "Nu comentez declaratiile lui Dinu Patriciu. El a fost mereu impotriva Aliantei, a unitatii drepte
Fostul presedinte liberal Theodor Stolojan a declarat ca nu doreste sa comenteze declaratiile despre el si despre Valeriu Stoica ale lui Dinu Patriciu. "Nu comentez declaratiile lui Dinu Patriciu. El a fost mereu impotriva Aliantei, a unitatii dreptei, a sustinut varianta PNL-PSD", a spus, pe un ton iritat, Stolojan. Tot in replica la declaratiile lui Patriciu, fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, a declarat ca "performanta" realizata de Dinu Patriciu in politica a fost dezbinarea liberalilor si ca, mai nou, aceasta performanta culmineaza cu "incercarea de scoatere de pe scena politica a ultimul partid istoric". Referindu-se la declaratiile omului de afaceri, facute luni seara, intr-o emisiune televizata, dupa care "prin excluderea lui Valeriu Stoica si Theodor Stolojan s-a inchis o paranteza in PNL", fostul lider liberal a remarcat ca aceasta "paranteza" este cea in care " PNL a urcat de la 1% la peste 20% in sondaje si, ca urmare, Romania a putut sa aiba un premier liberal dupa aproape 70 de ani". (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.