Proiectul de buget pe anul 2007 aprobat de Guvern pentru CNSAS prevede ca aceasta institutie se va muta intr-un sediu nou, a declarat presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, in cadrul Comisiilor juridice reunite, care au mai aprobat bugetele
Proiectul de buget pe anul 2007 aprobat de Guvern pentru CNSAS prevede ca aceasta institutie se va muta intr-un sediu nou, a declarat presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, in cadrul Comisiilor juridice reunite, care au mai aprobat bugetele altor opt institutii. Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au aprobat proiectele de buget intocmite de Guvern pentru CNSAS, Ministerul Justitiei, Ministerul Public, CSM, ICCJ, Avocatul Poporului, Curtea Constitutionala, Consiliul Legislativ si Autoritatea nationala de supraveghere a datelor cu caracter personal. Prin achizitionarea unui nou sediu al CNSAS, cheltuielile materiale vor scadea cu 1.054.800 RON anual, se arata in proiectul de buget, aprobat de Ministerul Finantelor pentru CNSAS. Claudiu Secasiu a solicitat Guvernului suplimentarea cu 120 de posturi a schemei de personal a CNSAS pe anul 2007, insa reprezentantii Ministerului Finantelor au aratat ca cererea va fi luata in considerare in sedinta Comisiilor reunite de buget-finante. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.