Bursa de Valori Bucuresti continua episodul retrogradarilor, ca urmare a aplicarii noului Cod al Bursei.
Comisia de Admitere la tranzactionare din cadrul BVB a hotarat emiterea unui aviz pentru reclasificarea actiunilor Rolast de la Categoria
Bursa de Valori Bucuresti continua episodul retrogradarilor, ca urmare a aplicarii noului Cod al Bursei.
Comisia de Admitere la tranzactionare din cadrul BVB a hotarat emiterea unui aviz pentru reclasificarea actiunilor Rolast de la Categoria I actiuni, la Categoria a III-a actiuni, sectorul Titluri de Capital, conform unui comunicat remis BVB.
Conform comunicatului, societatea Rolast are un termen de 14 zile de la primirea deciziei pentru a transmite pozitia sa fata de recomandarea Comisiei de Tranzactionare.
Pe lista societatilor care vor fi retrogradate sunt societatea Loulis, care a primit instiintarea de retrogradare la Categoria a III-a, la fel si societatea UCM Resita, precum si Chimopar Bucuresti. Rafinaria Astra Ploiesti va fi retrasa de la tranzactionare si va fi transferata pe piata valorilor mobiliare necotate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.