Institutul National de Statistica realizeaza, in perioada 16 octombrie - 6 decembrie, cea mai mare cercetare statistica in gospodarii dupa recensamantul populatiei si locuintelor din anul 2002, informeaza INS. Acest microrecensamant are ca scop actua
Institutul National de Statistica realizeaza, in perioada 16 octombrie - 6 decembrie, cea mai mare cercetare statistica in gospodarii dupa recensamantul populatiei si locuintelor din anul 2002, informeaza INS. Acest microrecensamant are ca scop actualizarea esantionului multifunctional de zone teritoriale, necesar efectuarii cercetarilor statistice prin sondaj conform standardelor Uniunii Europene. EMZOT a fost realizat pe baza datelor recensamantului populatiei si locuintelor din anul 2002 si functioneaza de la inceputul anului 2004, fiind utilizat pana la disponibilizarea rezultatelor urmatorului recensamant.
Actualizarea EMZOT se va realiza in cele 780 centre de cercetare din toate judetele tarii si in sectoarele municipiului Bucuresti, fiind incluse in cercetare peste 1,6 milioane de locuinte situate in 2.665 de localitati din mediul rural si 319 din mediul urban.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.