Intreprinderile Mici si Mijlocii vor primi fonduri nerambursabile de pana la 10.000 euro pentru proiecte de consultanta. Banii vor fi asigurati de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare prin intermediul programului Business Advisory Servi
Intreprinderile Mici si Mijlocii vor primi fonduri nerambursabile de pana la 10.000 euro pentru proiecte de consultanta. Banii vor fi asigurati de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare prin intermediul programului Business Advisory Services. Astfel, BERD va finanta doar IMM private, cu capital majoritar romanesc, active de cel putin doi ani si care demonstreaza ca doresc sa aplice recomandarile proiectului de consultanta.
Finantarea acopera o gama larga de proiecte, de la implementarea sistemelor de management al calitatii sau studii si cercetari de marketing, pana la consultanta tehnica. Proiectele BAS dureaza, in medie, patru luni. Programul BERD functioneaza deja in 17 state.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.