Agentia Nationala a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expozitii din Romania va face toate demersurile necesare infiintarii unui centru international de conferinte pentru zona sud-est europeana, potrivit spuselor presedintelui ANOPCE, Pau
Agentia Nationala a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expozitii din Romania va face toate demersurile necesare infiintarii unui centru international de conferinte pentru zona sud-est europeana, potrivit spuselor presedintelui ANOPCE, Paul Marasoiu. "Infiintarea unui astfel de centru, care sa se intinda pe o suprafata de 25 de hectare si sa inglobeze un plen cu o capacitate de 10.000 de persoane, sali de conferinte, saloane de expozitii si parcare, ar presupune o investitie de 75-80 milioane de euro", a precizat Paul Marasoiu, in cadrul unei conferinte de presa pe tema dezvoltarii urbanistice a Bucurestiului.
"Infiintarea centrului international de conferinte implica dezvoltarea Capitalei si transformarea ei intr-o adevarata metropola, care ar ajuta semnificativ investitia hoteliera. Aceasta ar putea creste cu 30 la suta", a adaugat presedintele ANOPCE.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.