Firma International Lighting Tehnologies, membra a grupului austriac Zumtobel, a investit 15 milioane de euro pentru constructia unei fabrici de corpuri de iluminat, inaugurata, ieri, in Zona Libera Arad-Curtici (ZLAC). Unitatea de productie a Zumtob
Firma International Lighting Tehnologies, membra a grupului austriac Zumtobel, a investit 15 milioane de euro pentru constructia unei fabrici de corpuri de iluminat, inaugurata, ieri, in Zona Libera Arad-Curtici (ZLAC). Unitatea de productie a Zumtobel reprezinta cea mai importanta investitie de pe platforma Curtici a Zonei Libere si va fi deservita de 400 de angajati, a declarat directorul Administratiei ZLAC, Mircea Pavel. Potrivit directorului ZLAC, o alta investitie va fi finalizata la Curtici pana la finele anului. "Este vorba de firma portugheza ERT, care va mai crea 400 de locuri de munca intr-o fabrica in care se investesc opt milioane de euro", a spus Pavel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.