Vodafone a extins acoperirea retelei de telefonie mobila in toate statiile de metrou din Capitala, anunta un comunicat al companiei. In plus, clientii Vodafone Romania au acum acces la serviciile de comunicatii mobile si in trenurile de metrou, pe tr
Vodafone a extins acoperirea retelei de telefonie mobila in toate statiile de metrou din Capitala, anunta un comunicat al companiei. In plus, clientii Vodafone Romania au acum acces la serviciile de comunicatii mobile si in trenurile de metrou, pe traseele dintre statiile Timpuri Noi - Eroilor si Piata Unirii - Piata Romana, se mai precizeaza in comunicat. "Vodafone Romania este primul operator care a extins acoperirea retelei in metrou, pentru a oferi oamenilor acces la serviciile de comunicatii mobile in toate cele 42 de statii", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania. Majoritatea serviciilor Vodafone sunt disponibile in statiile de metrou. Astfel clientii companiei vor putea folosi apelurile de voce, SMS, MMS si servicii de date prin GPRS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.