Societatea belgiana SD Ch Finkelstein&Co a fost eliminata de la procesul de privatizare al producatorului de diamante sintetice Rami Dacia, anunta un comunicat AVAS. Decizia autoritatii pentru privatizare s-a facut pe baza ca investitorul nu a depus
Societatea belgiana SD Ch Finkelstein&Co a fost eliminata de la procesul de privatizare al producatorului de diamante sintetice Rami Dacia, anunta un comunicat AVAS. Decizia autoritatii pentru privatizare s-a facut pe baza ca investitorul nu a depus pana la data limita de 16 octombrie toate documentele solicitate, printre care Scrisoarea de garantie bancara si Certificatul de bonitate financiara.
Criteriile de selectie a ofertantilor sunt cele mai mari cifre de afaceri pentru ultimele trei exercitii financiare incheiate si experienta de peste 10 ani in productia si/sau comercializarea diamantelor sintetice, precizeaza AVAS.
Celorlalti competitori ramasi, Electroaparataj si Asociatia Salariatilor Rami Dacia Comisia de privatizare le-a cerut sa aduca completari si precizari la documentele depuse, pana la data de 6 noiembrie, se mai arata in comunicat. Rami Dacia este unicul producator de diamante sintetice din Europa de Sud-Est. Privatizarea acestuia se va face prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile. Printre conditiile puse de AVAS noului investitor sunt pastrarea numarului de salariati, efectuarea de investitii in societate, continuarea activitatii de baza, interdictia valorificarii in scop imobiliar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.