Fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana, au facut ieri o noua vizita la DNA.

Ei sint cercetati intr-un nou dosar penal, privind provenienta geamurilor termopan, disjuns din dosarul Zambaccian. Adrian Nastase este acuzat ca ar
Fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana, au facut ieri o noua vizita la DNA.

Ei sint cercetati intr-un nou dosar penal, privind provenienta geamurilor termopan, disjuns din dosarul Zambaccian. Adrian Nastase este acuzat ca ar fi primit bunuri in valoare de 400.000 de euro, fiind vorba, potrivit fostului premier, de exact valoarea termopanelor in legatura cu care nu i-au mai fost aduse acuzatii in dosarul Zambaccian. Fostul premier a declarat ca aceasta noua cercetare e inutila, in conditiile in care el a pus la dispozitie terenul pe care s-a construit imobilul, si ca, potrivit regulilor procedurale, in aceste conditii un apartament ar fi trebuit sa-i revina gratuit.

Nastase afirma ca dosarul este incorect, deoarece exista un proces civil in care a dat in judecata firmele de constructie pentru clarificarea sumelor de bani utilizate. El a mai spus ca se asteapta la abuzuri, din moment ce noile reguli de procedura penala prevad ca avocatii invinuitilor nu trebuie sa participe obligatoriu la audierile celorlalti martori. In aceeasi cauza este acuzata de complicitate la luare de mita si Dana Nastase, sotia fostului premier, care a fost si ieri la DNA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.