O echipa coordonata de vicepremierul Bogdan Pascu va initia un plan national de oportunitate, care sa vina in sprijinul investitorilor. Planul va include toate datele economice necesare pentru fiecare zona a tarii, facilitatile acordate de autoritati
O echipa coordonata de vicepremierul Bogdan Pascu va initia un plan national de oportunitate, care sa vina in sprijinul investitorilor. Planul va include toate datele economice necesare pentru fiecare zona a tarii, facilitatile acordate de autoritati, inclusiv traditiile locale.
"Investitorii sunt interesati de locul unde gasesc cea mai buna forta de munca pentru ideea pe care o au, unde exista resursele naturale pe care le pot folosi, care sunt comunitatile locale care ofera anumite facilitati sau forme de sprijin ale investitiilor", a declarat sambata, in comuna hunedoreana Romos, vicepremierul Bogdan Pascu.
Pentru elaborarea acestui plan national de oportunitate se va cere sustinerea autoritatilor locale, care vor fi solicitate sa transmita toate informatiile necesare despre comunitatea reprezentata.
Vicepremierul Pascu a apreciat ca proiectul ar putea fi finalizat intr-un an de zile, in functie de raspunsul autoritatilor, urmand ca documentul sa fie improspatat cu noi informatii, pe masura ce acestea vor aparea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.