Fermierii si lucratorii din pensiunile agroturistice care doresc sa-si imbunatateasca profesia vor beneficia de cursuri gratuite, finantate prin fonduri SAPARD. Incepand cu luna octombrie, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale deru
Fermierii si lucratorii din pensiunile agroturistice care doresc sa-si imbunatateasca profesia vor beneficia de cursuri gratuite, finantate prin fonduri SAPARD. Incepand cu luna octombrie, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale deruleaza un program prin care vor fi instruiti 600 de fermieri si lucratori din pensiunile agroturistice.
Cursurile se adreseaza fermierilor si lucratorilor din agricultura in scopul dobandirii de cunostinte noi impuse de Uniunea Europeana, tehnologii si practici moderne necesare pentru a pune in valoare investitiile realizate cu fonduri europene.
Cursurile vor fi sustinute de experti romani si europeni care au calificare recunoscuta si atestata in domeniu. La finalul perioadei de instruire, va fi eliberata o diploma de absolvire avizata de MAPDR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.