Presedintele PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, afirma ca PNL se afla in prezent intr-o situatie similara cu cea parcursa de PNTCD in perioada 1999-2000. El sustine ca a incercat sa il avertizeze pe presedintele liberalilor, Calin Popescu Tariceanu, sa nu fac
Presedintele PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, afirma ca PNL se afla in prezent intr-o situatie similara cu cea parcursa de PNTCD in perioada 1999-2000. El sustine ca a incercat sa il avertizeze pe presedintele liberalilor, Calin Popescu Tariceanu, sa nu faca aceleasi greseli ca si taranistii, insa fara niciun rezultat concret. "Din pacate, insa, liberalii sunt prea absorbiti de disputele interne din partid si cred ca parcurg o situatie similara cu cea parcursa de noi, in anii 1999-2000, atunci cand aliatii nostri la guvernare, respectiv PD, ne sapau intruna, iar pe de alta parte in interiorul partidului exista pareri ireconciliabile, din cate se pare. Oricum, insa, noi nu ne amestecam in aceste conflicte interne", a precizat Gheorghe Ciuhandu, citat de Rompres.
Presedintele taranist si-a exprimat de asemenea parerea ca actuala situatie din interiorul Aliantei D.A. ar putea fi comparata cu situatia CDR din legislatura 1996-2000. "Spargerea" coalitiei aflate la guvernare ar putea sa conduca la indeplinirea visului lui Ion Iliescu, respectiv "FSN aflat atat la guvernare, cat si in opozitie", a mai aratat Ciuhandu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.