Celebrul actor american Brad Pitt va aparea pe marile ecrane alaturi de fosta lui iubita, actrita Gwyneth Paltrow, informeaza femalefirst.com. Filmul "Dirty Tricks", ce va avea in prim-plan viata fostului presedinte american Richard Nixon, este a dou
Celebrul actor american Brad Pitt va aparea pe marile ecrane alaturi de fosta lui iubita, actrita Gwyneth Paltrow, informeaza femalefirst.com. Filmul "Dirty Tricks", ce va avea in prim-plan viata fostului presedinte american Richard Nixon, este a doua productie unde cei doi joaca impreuna.
Pitt si Paltrow au aparut impreuna in thriller-ul "Seven", intruchipand un cuplu casatorit. Inainte ca actorul sa se casatoreasca cu Jennifer Aniston, Pitt si Paltrow au avut o relatie de aproape trei ani.
In film mai joaca Sharon Stone, Meryl Streep, Jim Broadbent, Annette Bening si Jill Clayburgh. Lungmetrajul va trata una dintre enigmele istoriei, "afacerea Watergate", denumire atribuita unui scandal al anilor '70 din Statele Unite, care a condus la o criza constitutionala fara precedent, ce a culminat cu demisia presedintelui de atunci, Richard Nixon.
Fosta iubita a lui Pitt o va interpreta pe Maureen, sotia lui John Dean, consilierul presedintelui, care va deveni un martor-cheie in procesul impotriva lui Nixon. Pana acum nu se stie ce rol va juca Brad Pitt. Gwyneth este in prezent casatorita cu solistul trupei britanice de rock Coldplay, Chris Martin. Cuplul are impreuna doi copii, Apple si Moses. Brad este implicat intr-o relatie cu starul hollywoodian Angelina Jolie, care i-a nascut in mai o fetita, Shiloh Nouvel. Actorul a devenit si tatal celor doi copii adoptati de Angelina, Maddox, de cinci ani, si Zahara, de un an si noua luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.