Kim Jong-il regreta testul nuclear si este gata sa revina la masa negocierilor.

Un ziar sud-coreean sustine ca liderul de la Phenian si-a exprimat regretul, in cursul unei discutii cu o delegatie chineza, fata de testul nuclear efectua
Kim Jong-il regreta testul nuclear si este gata sa revina la masa negocierilor.

Un ziar sud-coreean sustine ca liderul de la Phenian si-a exprimat regretul, in cursul unei discutii cu o delegatie chineza, fata de testul nuclear efectuat de tara sa si s-a declarat gata sa revina la masa negocierilor daca Washingtonul renunta la campania care urmareste sa izoleze Coreea de Nord pe plan international.

"Daca SUA fac niste concesii, intr-o anumita masura, o sa facem si noi niste concesii, fie ca asta va insemna convorbiri bilaterale sau in formatul de sase", ar fi declarat Kim, potrivit ziarului de mare tiraj "Chosun Ilbo". Delegatia s-a intilnit cu Kim joi, inainte de sosirea secretarului de Stat american, Condoleezza Rice, la Beijing. Oficialii chinezi au incercat sa convinga Coreea de Nord sa se intoarca la negocieri, in timp ce suspiciunile privind un posibil al doilea test nuclear ingrijoreaza comunitatea internationala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.