Ieri au venit la noi in redactie doua asistente dragute, sa ne masoare zaharul din singe. Gestul a fost dragut si util din punctul de vedere al imaginii pentru lantul de farmacii care a initiat un program impotriva diabetului. Desi ar trebui sa fiu r
Ieri au venit la noi in redactie doua asistente dragute, sa ne masoare zaharul din singe. Gestul a fost dragut si util din punctul de vedere al imaginii pentru lantul de farmacii care a initiat un program impotriva diabetului. Desi ar trebui sa fiu recunoscator ca am aflat despre mine cit de dulce sint, eu refuz totusi sa cred in rezultate. E drept ca nu stiu exact cum sta treaba cu diabetul, dar daca nu se calculeaza invers proportional cu greutatea, mi se pare ciudat ca eu, care sint micut si slab, sa am glicemie 139, iar George Lacatus, de peste 100 de kilograme, sa aiba numai 83. Pai, daca ne pui alaturi, eu parca tocmai am sosit prin fax la redactie (stiti gluma, din bancurile cu somalezi), in timp ce George pare ca ar avea procentul lui propriu si personal din piata batoanelor de ciocolata. La fel si Vlad Macovei, care sta in jurul cifrei 80, atit la glicemie, cit si la greutate. In fine, am sa repet analizele. In final, as vrea sa-i rog pe colegii mei sa ma ierte ca dau amanunte despre greutatea lor, dar trebuia cumva sa contest rezultatele de la testul de ieri. De altfel, ca sa previn orice suparare, m-am dat de gol, ca pina acum am tot incercat sa-mi conving cititoarele ca sint inalt, blond si am ochii albastri, asa cum arata si fotografia publicata in editia tiparita a ziarului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.