Compania Autoitalia, importatorul unor branduri auto ca Fiat, Alfa Romeo sau Maserati, prognozeaza pentru 2006 o crestere a vanzarilor cu 35%, comparativ cu anul trecut, si spera sa atinga o cifra de 9.500 de unitati comercializate, a declarat Herber

Compania Autoitalia, importatorul unor branduri auto ca Fiat, Alfa Romeo sau Maserati, prognozeaza pentru 2006 o crestere a vanzarilor cu 35%, comparativ cu anul trecut, si spera sa atinga o cifra de 9.500 de unitati comercializate, a declarat Herbert Stein, directorul general al companiei, citat de Mediafax.
La inceputul acestui an, Autoitalia estima ca va vinde, in 2006, aproximativ 8.500 de unitati dintre care 3.000 de vehicule comerciale.
In intervalul ianuarie-septembrie, compania a livrat 4.357 autoturisme Fiat, 169 - Alfa Romeo, 33 de unitati Lancia, 202 - SsangYong, respectiv 2.077 autovehicule comerciale Fiat.
De asemenea, compania a distribuit in primele noua luni opt autoturisme de lux Maserati, cu doua mai putine decat anul trecut. Vanzarile totale in primele noua luni ale acestui an au ajuns la 6.846 unitati.
Modelele cu cel mai mare succes de piata sunt Fiat Albea, Fiat Grande Punto, Fiat Punto Classico, Fiat Doblo Panorama si Alfa Romeo 159.
Printre modelele noi lansate in acest de Autoitalia, se regasesc Fiat Grande Punto, Albea, Seicento, Stilo, Doblo Cargo, Alfa Romeo 159, Spider, Brera precum si SsangYong Kyron. Pana la sfarsitul acestui an va fi lansata si noua versiune a autoutilitarei Ducato.

Autoitalia isi face sediu in Bucuresti

Compania va demara in lunile urmatoare constructia unui complex integrat in Bucuresti, care va include si noul sediu al firmei. Unitatea va fi amplasata pe un teren cu o suprafata de 36.000 de metri patrati, aria utila urmand sa fie de 30.000 de metri patrati.
Pe langa spatiile de prezentare, vor fi amenajate birouri, o unitate service si un depozit de piese de schimb de 4.700 de metri patrati.
Un alt proiect in derulare vizeaza constructia unui mall auto, care va ocupa o surafata de 7.000 mp, proiect care va presupune investitii de 8-9 milioane de euro.
Reteaua de vanzari a companiei a fost extinsa la nivel national, la 27 de dealeri, prin deschiderea a doua noi show-room-uri, la Odorheiu Secuiesc si Ploiesti, care au necesitat investitii de 2 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.