Daca ar fi vreodata cazul, Andreea Banica ar canta non-stop pentru a avea bani de carburant pentru noua sa masina. Actrita din sitcomul "Meseriasii" conduce acum un Audi Q7 negru.
Acesta este cel de-al saptelea automobil pe care il poseda blon

Daca ar fi vreodata cazul, Andreea Banica ar canta non-stop pentru a avea bani de carburant pentru noua sa masina. Actrita din sitcomul "Meseriasii" conduce acum un Audi Q7 negru.
Acesta este cel de-al saptelea automobil pe care il poseda blonda in cei sase ani de cand are carnet.
Cand si-a vandut cea de-a sasea masina pentru a-si cumpara Audi Q7, cantareata spune ca i s-a parut ca face un sacrificiu foarte mare, dar noua achizitie este sigura, confortabila si o reprezinta in totalitate. Andreea Banica isi iubeste atat de mult bolidul, pe care telespectatorii Pro Tv il vor putea admira astazi, de la ora 11.45, la ProMotor, incat poarta intotdeauna in portbagaj o perie speciala pentru a-l sterge de praf.
Un alt motiv de mandrie pentru blonda sexi este acela ca nu a avut niciodata un accident, cu toate ca se declara o soferita sportiva, careia ii place viteza si care la nevoie a condus si duba cu care trupa ei se deplaseaza la concerte. Andreea marturiseste ca a strans cu greu 3.000 de dolari ca sa-si cumpere prima masina, un Cielo negru.

Haiducul Catalin a dat 18.000 de euro pe un Fiat Stillo

Haiducii nu au stat degeaba vara aceasta. Au aparut mai putin in emisiuni, dar au cantat in cele mai mari orase din tara.
Calatoriile dese l-au convins pe Catalin sa-si ia un autoturism. Artistul a scos din buzunar nu mai putin de 18.000 euro cu care si-a achizitionat un Fiat Stillo sport nou-nout. "Mi-am luat o masina care cred eu ca ma reprezinta. Am ales culoarea galbena pentru ca este preferata mea si, in plus, atrage atentia pe sosele", ne-a spus Catalin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.