Tomis Development debuteaza pe piata imobiliara printr-o investitie de 40 milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential la Constanta, a anuntat ieri consultantul si agentul exclusiv al proiectului, compania Eurisko. Complexul, format din
Tomis Development debuteaza pe piata imobiliara printr-o investitie de 40 milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential la Constanta, a anuntat ieri consultantul si agentul exclusiv al proiectului, compania Eurisko. Complexul, format din 584 de locuinte, va fi dezvoltat in zona bulevardului Tomis, pe un teren de 128.000 metri patrati si va cuprinde patru tipuri de apartamente si patru tipuri de vile. Apartamentele, in numar de 448, vor avea suprafete pornind de la 36-237 metri patrati si vor fi situate in blocuri cu regim de inaltime cuprins intre 3 si 8 etaje, iar vilele vor avea intre 126 si 345 metri patrati. Ansamblul urmeaza sa fie construit in sase etape, iar primele locuinte vor fi finalizate in 2008. Conform datelor furnizate de agentul proiectului, locuintele vor fi vandute la preturi cuprinse intre 650 si 930 de euro pe metru patrat construit.
Compania Tomis Development a fost infiintata in 2003, cu activitati in sectorul comercial si in industria de constructii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.