George Copos, patronul Rapidului, era suparat miercuri seara pe jucatorii de la Steaua, pentru felul in care acestia s-au comportat dupa meciul cu Real Madrid. "Am fost dezamagit de felul in care unii fotbalisti de la Steaua stateau in fata vestiarul
George Copos, patronul Rapidului, era suparat miercuri seara pe jucatorii de la Steaua, pentru felul in care acestia s-au comportat dupa meciul cu Real Madrid. "Am fost dezamagit de felul in care unii fotbalisti de la Steaua stateau in fata vestiarului lui Real Madrid sa ceara tricouri. Haideti sa avem mai multa demnitate. E o competitie intre doua echipe si mie nu-mi place umilinta. Sigur, in viata trebuie sa stii sa fii si umil cateodata, dar acest lucru m-a dezamagit. De ce au facut asta? Jucatorii stelisti puteau sa castige meciul acela, sa lupte pe viata si pe moarte ca sa castige. Sunt roman si e normal sa tin cu Romania, dar am ramas surprins neplacut de acest gest pe care l-am vazut la televizor", a spus patronul giulestean. Copos a admis ca ros-albastrii au intalnit un adversar care putea fi cu greu invins. "Greu de spus daca o alta echipa putea face mai mult in fata celor de la Real Madrid. In fotbalul mare e matematica pura. Cei de la Real jucau doar dintr-o atingere, singurii care loveau de doua ori mingea erau Robinho si Roberto Carlos", a detaliat Copos. Intrebat daca va urma exemplul lui Gigi Becali si se va face frate cruce cu presedintele clubului PSG, Copos a raspuns: "Maine (n.r. ieri), la ora 13, avem programat un pranz cu cei din conducerea clubului francez, chiar daca nu ne vom face frati de cruce". Actionarul majoritar al Rapidului nu a dorit sa spuna daca va propune oficialilor de la PSG un jucator, asa cum a facut Gigi Becali in cazul lui Radoi. Altfel, Copos a anuntat ca mai multor jucatori din Giulesti li se vor mari cat de curand contractele si l-a laudat din nou pe antrenorul echipei sale. "Pe Razvan am reusit sa il cunosc mai bine in aceste ultime zile. Este un om cu un caracter extraordinar, foarte pasionat de ceea ce face, un om pe care il intereseaza in primul rand soarta jucatorilor si mai putin contractul sau. Si nu pot decat sa ma bucur ca avem o intelegere pe doi ani cu drept de optiune", a spus Copos, precizand ca pe lista maririlor de salariu se afla Danut Coman, Artavazd Karamyan, Marius Constantin si Ionut Rada. Ramanand in zona banilor, Copos s-a plans ca nu a reusit sa vandda meciul cu PSG nici unei televiziuni din Franta si ca iese pe minus in Cupa UEFA: "Pentru mine este cea mai mare surpriza ca Rapid - PSG nu se va transmite si acolo. N-am crezut niciodata ca francezii nu vor face totul pentru a difuza acest meci. Noi, ca si club, daca am fi jucat la Paris, am fi platit sumele necesare pentru ca suporterii din tara sa vada partida. Anul trecut am avut o reteta financiara pe minus si probabil ca anul acesta va fi la fel, mai ales ca vom avea si un bonus pentru calificarea de pe locul 1 sau 2 din grupa. Dar important pentru noi este ca suntem la acest nivel". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.