Conducerea Camerei Deputatilor a respins, ieri, solicitarea deputatilor din Comisia de invatamant de a efectua o vizita de o saptamana in Turcia, pentru "o mai buna cunoastere" a sistemului educational din aceasta tara. Cei 28 de deputati membri ai C
Conducerea Camerei Deputatilor a respins, ieri, solicitarea deputatilor din Comisia de invatamant de a efectua o vizita de o saptamana in Turcia, pentru "o mai buna cunoastere" a sistemului educational din aceasta tara. Cei 28 de deputati membri ai Comisiei de invatamant precizau ca transportul si cazarea urmau sa fie suportate de partea turca, dar solicitau ca din bugetul Camerei sa fie suportata diurna pentru fiecare parlamentar pentru sase zile si jumatate si asigurarea medicala pe durata deplasarii in Turcia. Ei isi propuneau sa se intalneasca cu membrii Comisiei pentru invatamant din Parlamentul turc si sa viziteze institutii de invatamant universitar si preuniversitar. Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu (PSD), a precizat ca Biroul Permanent al Camerei a respins solicitarea pentru ca deplasarea in Turcia a Comisiei de invatamant implica cheltuieli foarte mari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.