Guy Lacombe, antrenorul lui PSG, s-a declarat duminica, la o zi dupa victoria cu Sedan, satisfacut de forma in care se afla echipa sa, dar a avertizat ca meciul de la Bucuresti va fi cu totul diferit. "Un meci de Cupa UEFA este cu totul altceva. Am v
Guy Lacombe, antrenorul lui PSG, s-a declarat duminica, la o zi dupa victoria cu Sedan, satisfacut de forma in care se afla echipa sa, dar a avertizat ca meciul de la Bucuresti va fi cu totul diferit. "Un meci de Cupa UEFA este cu totul altceva. Am vazut unele imagini cu Rapid. Este o echipa puternica si evolueaza bine. A avut un parcurs bun pana acum. Intalnirea cu ei poate sa fie o capcana, dar va fi un test foarte bun pentru PSG", a spus Lacombe. Conform cotidianului "L'Equipe", tehnicianul ii va lasa pe banca pe doi dintre cei mai buni atacanti ai sai, Pauleta si Bonaventure Kalou, urmand sa inceapa partida cu Diane si cu Frau. Influentul ziar francez nu explica aceste schimbari, dar le da ca sigure, iar statistica din primele noua etape de campionat arata ca Lacombe a procedat deseori asa, rotindu-si "varfurile", chiar si Pauleta, golgeterul sezonului trecut in Franta, fiind lasat pe banca. Altfel, antrenorul lui PSG continua sa aiba probleme cu unii dintre jucatorii sai, care nu accepta sa fie rezerve sau comenteaza deciziile sale tactice. Dupa Vikash Dhorassoo, caruia i-a fost reziliat contractul acum trei saptamani pentru comentarii in presa, la rampa a iesit Mario Yepes, fundasul columbian care a fost si el coleg cu Moldovan la Nantes. Acesta s-a plans cotidianului "Le Parisien" ca a fost trecut pe banca de rezerve fara explicatii, desi a comis doua penalty-uri in ultimele trei jocuri in care a evoluat si a amenintat ca va refuzat prelungirea contractului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.