Colegiul CNSAS a luat din nou in discutie cazul demnitarilor Serban Mihailescu si Mircea Cosea, despre care exista informatii ca ar fi fost ofiteri acoperiti, insa membrii Colegiului nu au putut lua o decizie, votul fiind amanat pentru sedinta de joi
Colegiul CNSAS a luat din nou in discutie cazul demnitarilor Serban Mihailescu si Mircea Cosea, despre care exista informatii ca ar fi fost ofiteri acoperiti, insa membrii Colegiului nu au putut lua o decizie, votul fiind amanat pentru sedinta de joi. Surse din Colegiul CNSAS au declarat ca sedinta s-a terminat "intr-un mare scandal", dupa ce mai multi membri au solicitat ca in cazul celor doi sa se dea un verdict care sa ateste ca nu au facut politie politica.
"Avem informatii ca la SIE exista dovezi care atesta ca Serban Mihailescu si Mircea Cosea au fost ofiteri acoperiti. Din dosarele lor nu rezulta insa ca ar fi facut politie politica si, mergand pe aceasta logica, anumiti membri ai Colegiului au incercat sa-i spele", au declarat sursele citate.
Potrivit Legii CNSAS, Colegiul nu are la dispozitie decat doua variante: colaborarea sau necolaborarea cu fosta politie politica, iar in cazul celor doi, strict legal verdictul ar fi de necolaborare, au explicat sursele citate. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.