Actorul american Eddie Murphy si Mel B, membra a fostei trupe britanice Spice Girls, se vor casatori luna viitoare la Los Angeles, conform unor surse apropiate cuplului, informeaza celebritywonder.com. Murphy, in varsta de 45 de ani, si Mel B, in var
Actorul american Eddie Murphy si Mel B, membra a fostei trupe britanice Spice Girls, se vor casatori luna viitoare la Los Angeles, conform unor surse apropiate cuplului, informeaza celebritywonder.com. Murphy, in varsta de 45 de ani, si Mel B, in varsta de 31 de ani, au facut cunostinta prin prieteni comuni in urma cu patru luni. Cei doi se vor casatori in cadrul unei ceremonii fastuoase la hotelul Roosevelt din Los Angeles. Familia "Profesorului trasnit" este incantata ca actorul se va casatori cu Mel, cunoscuta si sub numele de Scary Spice. Favorita fanilor Spice Girls, Mel B este originara din Leeds, dar s-a mutat la Los Angeles in urma cu trei ani, pentru a-si urma cariera de cantareata si actrita. Ea a lansat anul trecut un album solo, "L.A. State of Mind". Aceasta este cea de-a doua casatorie pentru ambele vedete. Cantareata s-a despartit de sotul ei, dansatorul Jimmy Gulzar, in 2000. Murphy a divortat de sotia lui, Nicole, in luna iunie. Mel B are un copil, Phoenix-Chi, in varsta de sapte ani, in timp ce Eddie Murphy are cinci copii. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.