Actorul american Bruce Willis a devenit nemuritor la Hollywood dupa ce a primit, luni, cu mare pompa, steaua sa pe renumitul bulevard "Walk of Fame", transmite Mediafax. Alaturi de fosta sa sotie, actrita Demi Moore, si de noul sot al acesteia, actor
Actorul american Bruce Willis a devenit nemuritor la Hollywood dupa ce a primit, luni, cu mare pompa, steaua sa pe renumitul bulevard "Walk of Fame", transmite Mediafax. Alaturi de fosta sa sotie, actrita Demi Moore, si de noul sot al acesteia, actorul Ashton Kutcher, precum si de prietenii sai Kevin Costner, Ben Affleck si Sylvester Stallone, Bruce Willis s-a declarat foarte emotionat de faptul ca a fost onorat in acest fel. Bruce Willis este a 2321-a personalitate care primeste o stea pe celebrul Bulevard al gloriei, care se intinde pe doua artere ale istoricului cartier al cinematografiei americane. Stelele onoreaza vedete ale cinematografiei, muzicii, televiziunii, radioului si teatrului. Bruce Willis, in varsta de 51 de ani, a devenit celebru in 1985 cu serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.