Societatea Dafora Medias a inregistrat, in primele sedinte de tranzactionare ale acestei saptamani, o crestere de 23,5%. Actiunile au luat avans dupa ce compania a decis sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresi. In prezent actiunile sunt listate la
Societatea Dafora Medias a inregistrat, in primele sedinte de tranzactionare ale acestei saptamani, o crestere de 23,5%. Actiunile au luat avans dupa ce compania a decis sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresi. In prezent actiunile sunt listate la bursa electronica Rasdaq, iar transferul la Categoria I a Bursei de Valori Bucuresti va avea loc cel mai probabil la sfarsitul lunii noiembrie. In sedinta de marti titlurile au fost cotate la 1,73 lei pe unitate, in timp ce in sedinta de vineri actiunile se situau la un pret unitar de 1,4 lei.
Intermediarul listarii actiunilor la BVB va fi SSIF Broker Cluj-Napoca. Potrivit Broker, termenul de listare ar putea fi decalat de eventualele modificari sau completari ale documentatiei, determinate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare sau BVB, transmite Mediafax. Dafora a inregistrat in primul semestru un profit net de 2,4 milioane lei si o cifra de afaceri de 64,5 milioane lei, in crestere cu 12,9% fata de nivelul de 57,1 milioane lei din perioada similara a anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.