La Bursa Romana de Marfuri si la punctele de lucru din teritoriu s-au desfasurat, saptamana trecuta, 31 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de 3,5 milioane dolari, cu o imbunatatire totala a preturilor de peste 200.000 dolar
La Bursa Romana de Marfuri si la punctele de lucru din teritoriu s-au desfasurat, saptamana trecuta, 31 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de 3,5 milioane dolari, cu o imbunatatire totala a preturilor de peste 200.000 dolari. In ringul BRM, s-au desfasurat 9 proceduri de achizitii si vanzari, in valoare de 1,4 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la aproape 600.000 dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiei ordonate de CNCF CFR. De asemenea, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova a facut achizitii in valoare de 360.000 dolari. Terminalele Bursei Romane de Marfuri au organizat 22 proceduri de achizitii si vanzari, care au totalizat o valoare de tranzactionare de 2,1 milioane dolari. In topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, se situeaza Terminalul Prahova, cu o valoare contractuala de aproape 1 milion dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.