Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat, ieri, ca Radu Stroe urmeaza sa vina la prima sedinta a Birourilor Permanente ale Parlamentului pentru a-si prezenta optiunea intre functia de ministru si cea de sef al Comisiei SRI. "Domnia sa a anuntat ca
Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat, ieri, ca Radu Stroe urmeaza sa vina la prima sedinta a Birourilor Permanente ale Parlamentului pentru a-si prezenta optiunea intre functia de ministru si cea de sef al Comisiei SRI. "Domnia sa a anuntat ca ar dori sa renunte la presedintia Comisiei", a adaugat Bogdan Olteanu. El a precizat ca Senatul si Camera Deputatilor vor avea, "cu siguranta", o sedinta comuna saptamana viitoare, prilej pentru a fi discutata si validata aceasta chestiune. Radu Stroe nu a renuntat la functia de presedinte al Comisiei pentru controlul activitatii SRI, dupa ce a preluat postul de ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului. In urma cu o saptamana, el a precizat ca Birourile Permanente ale celor doua Camere vor lua in discutie incompatibilitatea dintre functia de presedinte al Comisiei SRI si cea de ministru, urmand ca PNL sa faca o propunere privind numirea unui alt sef al Comisiei. Intrebat ce parere are despre aceasta schimbare, Radu Stroe a precizat ca lui ii convine sa nu aiba doua responsabilitati si ca doreste sa ramana membru al Guvernului. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.