Petrom introduce cel mai important sistem de planificare a resurselor (ERP) SAP, ca principala aplicatie software, anunta un comunicat al companiei. Integrarea sistemului de planificare a resurselor este necesara pentru indeplinirea cerintelor pietel
Petrom introduce cel mai important sistem de planificare a resurselor (ERP) SAP, ca principala aplicatie software, anunta un comunicat al companiei. Integrarea sistemului de planificare a resurselor este necesara pentru indeplinirea cerintelor pietelor internationale, cum ar fi standardele de raportare financiara.
"Cu investitii de peste 50 milioane de euro si o echipa constituita din circa 100 de experti locali si internationali, implementarea SAP este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte IT din Romania. Ne asteptam la o imbunatatire certa a eficientei operatiunilor prin standardizarea si armonizarea proceselor si prin integrarea tuturor datelor intr-un singur sistem. Introducerea SAP este un pas important in modernizarea companiei si aplicarea standardelor internationale", a declarat Reinhard Pichler, Director Financiar al Petrom. Implementarea SAP in Petrom a inceput in luna iunie si va continua pana la sfarsitul anului 2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.