Jones Lang LaSalle, una dintre cele mai mari companii de management si consultanta imobiliara la nivel mondial, intentioneaza sa deschida, anul viitor, o reprezentanta in Romania. Compania se afla in cautarea unui sediu in Capitala si va incepe activ
Jones Lang LaSalle, una dintre cele mai mari companii de management si consultanta imobiliara la nivel mondial, intentioneaza sa deschida, anul viitor, o reprezentanta in Romania. Compania se afla in cautarea unui sediu in Capitala si va incepe activitatea, cel mai probabil, in luna ianuarie a anului viitor.
Jones Lang LaSalle furnizeaza servicii de consultanta pentru achizitii si vanzari de proprietati, investitii si management imobiliar, fiind prezenta cu 125 de reprezentante in peste 50 de state. Compania administreaza active imobiliare evaluate la 36,8 miliarde de dolari si a realizat, in 2005, venituri totale de 1,4 miliarde dolari. Printre clientii companiei se numara Microsoft, Bank of America, ABN Amro, Whirlpool, Deutsche Bank sau General Motors.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.