Electromagnetica Bucuresti a cumparat, de la Hidroelectrica, 10 microhidrocentrale situate pe raul Suceava, pentru 19,7 milioane lei, iar Hidroconstructia a achizitionat alte doua unitati. Potrivit Mediafax, la licitatie au depus oferte firmele Elect
Electromagnetica Bucuresti a cumparat, de la Hidroelectrica, 10 microhidrocentrale situate pe raul Suceava, pentru 19,7 milioane lei, iar Hidroconstructia a achizitionat alte doua unitati. Potrivit Mediafax, la licitatie au depus oferte firmele Electromagnetica si Romenergo. Comisia de selectie a ofertelor a admis la licitatie doar compania Electromagnetica, firma asigurandu-si cele 10 unitati de productie a electricitatii la pretul de pornire a sedintei, de 19,7 milioane lei. Hidroelectrica a organizat, de asemenea, o alta licitatie, pentru vanzarea a doua microhidrocentrale din bazinul raului Iuhod (judetul Mures). Licitatia a pornit de la un pret de un milion de lei si a fost castigata de Hidroconstructia, singurul participant.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.