Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, solicitarea presedintelui Comisiei SIE, democratul Romeo Raicu, de atribuire a unor fonduri pentru oferirea de cadouri simbolice reprezentantilor Comisiei PE pentru investigarea presupuselor ac
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, solicitarea presedintelui Comisiei SIE, democratul Romeo Raicu, de atribuire a unor fonduri pentru oferirea de cadouri simbolice reprezentantilor Comisiei PE pentru investigarea presupuselor activitati ilegale CIA in Europa.
Reprezentantii acestei comisii se vor intalni, astazi, la Palatul Parlamentului, cu presedintii comisiilor SIE si SRI, Romeo Raicu si, respectiv, Radu Stroe, a declarat secretarul Biroului Permanent, Ioan Munteanu. El a precizat ca, pentru aceasta intalnire, Raicu a solicitat repartizarea unei sali corespunzatoare, numarul participantilor fiind de 22 persoane straine si 8 persoane romane, asigurarea translatiei simultane in limba engleza si oferirea unor cadouri simbolice. Cheltuielile rezultate in urma intalnirii presedintilor comisiilor SIE si SRI cu membrii Comisiei temporare a Parlamentului European pentru investigarea presupuselor activitati ilegale CIA in Europa vor fi suportate din bugetul Camerei Deputatilor. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.