Lavinia Sandru, vicepresedintele PIN, a declarat ca in Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului ar exista un anumit grup de interese, care urmareste comasarea aeroportului Baneasa si Otopeni, in favoarea unor "persoane care au mari in
Lavinia Sandru, vicepresedintele PIN, a declarat ca in Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului ar exista un anumit grup de interese, care urmareste comasarea aeroportului Baneasa si Otopeni, in favoarea unor "persoane care au mari interese pentru terenurile din zona". Se pare ca din acest grup de interese fac parte fostul si actualul ministru, Gheorghe Dobre, respectiv Radu Berceanu.
"Despre Gheorghe Dobre avem impresia ca a disparut, ca nu mai este atat de vizibil. Nu este adevarat. Peste tot el a fost omul de care Traian Basescu s-a folosit, pe care s-a bizuit in momente de cotitura si pe care il duce acolo unde este vorba, mai ales, de multi bani", a precizat Sandru, citata de Mediafax.
"Principalii beneficiari ai comasarii ar fi persoane despre care presa a scris si care au un mare interes pentru terenurile din zona, de la Tiriac, Tara, Aleodor Francu, Taher, Becali si Hrebenciuc", a mentionat reprezentanta PIN.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.