Un grup de oameni de afaceri italieni se afla zilele acestea in Braila intr-o misiune care are drept scop identificarea oportunitatilor investitionale din zona. Oaspetii din regiunea Veneto s-au aratat interesati de oportunitatile de afaceri din acea
Un grup de oameni de afaceri italieni se afla zilele acestea in Braila intr-o misiune care are drept scop identificarea oportunitatilor investitionale din zona. Oaspetii din regiunea Veneto s-au aratat interesati de oportunitatile de afaceri din aceasta zona din perspectiva accesarii din 2007 a fondurilor structurale puse la dispozitie de comunitatea europeana. Italienii au raspuns invitatiei adresate de Agentia pentru Dezvoltare Regionala (Sud-Est si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, misiunea facand parte din sistemul formativ al intreprinderilor mici si mijlocii. Din delegatie fac parte reprezentanti ai unor asociatii profesionale si patronale din segmentul intreprinderilor mici si mijlocii din regiunea Veneto interesati de absorbtia fondurilor structurale care vor veni pe programe de interes regional. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.