Ultimele sedinte interbancare s-au remarcat prin oscilatii inguste ale raportului euro/leu, pe fondul unei piete calme, in care volumele tranzactionate au fost modeste. De la spreaduri de cel putin o jumatate de ban acum s-a ajuns chiar si la 0,2 ban
Ultimele sedinte interbancare s-au remarcat prin oscilatii inguste ale raportului euro/leu, pe fondul unei piete calme, in care volumele tranzactionate au fost modeste. De la spreaduri de cel putin o jumatate de ban acum s-a ajuns chiar si la 0,2 bani, in lipsa unor ordine mari de cumparare sau de vanzare, in timp ce segmentul monetar este inundat de lei, chiar daca BNR a atras circa 3,7 miliarde lei, echivalentul a peste un miliard de euro, prin doua licitatii, una de depozite cu scadenta la o luna, care a avut loc luni, si o alta de certificate de depozit cu scadenta la trei luni, care a avut loc joi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.