Constituirea si promovarea unei tinere mediocritati romanesti este scopul Forumului anual Generatia Europeana XXI, care se desfasoara astazi si maine in Capitala. Actiunile organizate cu aceasta ocazie se inscriu in seria celor desfasurate sub egida
Constituirea si promovarea unei tinere mediocritati romanesti este scopul Forumului anual Generatia Europeana XXI, care se desfasoara astazi si maine in Capitala. Actiunile organizate cu aceasta ocazie se inscriu in seria celor desfasurate sub egida Fundatiei Generatia Europeana in colaborare cu Fundatia Solidaritatea Europeana si Centrul de Media si Comunicare pentru Democratie. In deschiderea conferintei, vor lua cuvantul prof.dr. Emil Constantinescu, presedintele Fundatiei Generatia Europeana, academician Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, prof.dr. Daniel Daianu, profesor la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative, prof. dr. Agni Vlavianos-Arvanitis, presedintele Organizatiei Internationale de Bio-Politica, Diana Nitescu, director executiv al Fundatiei Solidaritatea Europeana, Dan Puric, actor la Teatrul National I.L.Caragiale din Bucuresti, precum si alte personalitati.
Conferinta include si noua mese rotunde pe teme de interes major, cum ar fi: Sanatatea fizica si intelectuala a natiunii; Educatie, Cercetare, Stiinta; Economie etc. La conferinta participa tineri intre 16-35 de ani, mentori si moderatori. Concluziile dezbaterilor vor fi prezentate la final de prof.dr. Zoe Petre. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.