Romconstruct intentioneaza sa dezvolte, in 2007, parteneriate cu firme de constructii din strainatate, pentru a putea sa participe la proiectele mari de pe piata romaneasca de profil, in calitate de antreprenor general, a declarat actionarul majorita
Romconstruct intentioneaza sa dezvolte, in 2007, parteneriate cu firme de constructii din strainatate, pentru a putea sa participe la proiectele mari de pe piata romaneasca de profil, in calitate de antreprenor general, a declarat actionarul majoritar al firmei, Vasile Turcu. "In prezent, firmele romanesti de constructii pot sa participe la proiectele mari doar in calitate de subcontractor. Vom cauta parteneri straini pentru a putea dezvolta astfel de proiecte, in calitate de antreprenori, si suntem dispusi sa vindem o cota semnificativa din actiunile firmei in cazul in care vom avea un proiect de afaceri viabil", a afirmat Turcu.
Potrivit acestuia, Romconstruct Holding Grup SA nu se afla in negocieri cu nicio companie din strainatate, desi au existat mai multe contacte in ultimii ani. Turcu a exclus posibilitatea participarii la proiecte de infrastructura rutiera, in cazul in care va fi realizat parteneriatul cu o companie straina. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.