SABMiller, al doilea mare producator de bere la nivel mondial, a consemnat in primul semestru fiscal, incheiat la 30 septembrie, un avans de 8% al volumului vanzarilor din Europa, pe fondul unor cresteri de peste 10% in Romania, Polonia si Rusia. Ava
SABMiller, al doilea mare producator de bere la nivel mondial, a consemnat in primul semestru fiscal, incheiat la 30 septembrie, un avans de 8% al volumului vanzarilor din Europa, pe fondul unor cresteri de peste 10% in Romania, Polonia si Rusia. Avansul volumelor comercializate pe piata romaneasca a fost determinat de cererea ridicata pentru brandul Timisoreana, arata SABMiller intr-un comunicat. La nivel european, majorarea consumului de bere a fost influentata de desfasurarea Cupei Mondiale de Fotbal. Cresterea volumului vanzarilor a depasit 20% in Rusia, mult peste avansul raportat de activitatile din alte tari, precum Cehia si Italia. Compania Ursus Breweries, filiala romaneasca a SABMiller, detine patru fabrici de bere, la Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, cu o capacitate totala de 3,2 milioane de hectolitri anual. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.