Presedintele UDMR, Marko Bela, si ministrul Transporturilor, democratul Radu Berceanu, nu au facut politie politica, a decis ieri Colegiul CNSAS. Constantin Buchet, secretarul Colegiului, spune ca alte doua verdicte - senatorul PSD Serban Mihailescu
Presedintele UDMR, Marko Bela, si ministrul Transporturilor, democratul Radu Berceanu, nu au facut politie politica, a decis ieri Colegiul CNSAS. Constantin Buchet, secretarul Colegiului, spune ca alte doua verdicte - senatorul PSD Serban Mihailescu si deputatul PNL Mircea Cosea - au fost aminate dupa lungi controverse, generate in principal de dosarul lui Mihailescu. Potrivit unor surse din institutie, unul dintre reprezentantii PSD in Colegiu, Laurentiu Tanase, ar fi sustinut cu fervoare cauza acestuia - spre indignarea unor colegi - pe motiv ca actualul senator nu recunoaste ca ar fi colaborat cu DIE. Tot Laurentiu Tanase, aspirant la functia de vicepresedinte al Colegiului, s-ar fi abtinut, in mod inexplicabil, si atunci cind s-a dat verdictul de politie politica in cazul lui Nicolae Plesita, in urma cu o saptamina. Ieri la CNSAS s-a prezentat si Mona Musca, insotita de avocatul Valeriu Stoica, pentru a depune contestatie la decizia de politie politica pe care a primit-o.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.