Pana in 2011, grupul austriac OMV va investi un miliard de euro in rafinaria Petrobrazi Ploiesti, in scopul triplarii productiei de motorina si pentru a creste capacitatea de rafinare, de la 4,5 milioane tone de titei pe an la 6 milioane tone, a decl
Pana in 2011, grupul austriac OMV va investi un miliard de euro in rafinaria Petrobrazi Ploiesti, in scopul triplarii productiei de motorina si pentru a creste capacitatea de rafinare, de la 4,5 milioane tone de titei pe an la 6 milioane tone, a declarat Wolfgang Ruttenstorfer, presedintele OMV.
In privinta celeilalte rafinarii detinute de Petrom in Romania, Arpechim Pitesti, Ruttenstorfer a precizat ca nu exista inca un plan de investitii, o decizie urmand sa fie luata abia dupa privatizarea Oltchim.
"Arpechim este legata de Oltchim si, pana la privatizare, investitiile vor fi indreptate doar spre cresterea calitatii produselor si imbunatatirea eficientei energetice", a spus Ruttenstorfer, citat de Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.