Un consortiu american care include si American International Group (AIG), cea mai mare companie de asigurari din lume, se afla pe punctul de a achizitiona Aeroportul London City, pentru suma de 1,4 miliarde de dolari. Consortiul american cuprinde gru
Un consortiu american care include si American International Group (AIG), cea mai mare companie de asigurari din lume, se afla pe punctul de a achizitiona Aeroportul London City, pentru suma de 1,4 miliarde de dolari. Consortiul american cuprinde grupul de servicii financiare GE Capital, divizie a conglomeratului General Electric, si grupul bancar Credit Suisse. Companiile aduc ultimele ajustari contractului de achizitie a aeroportului londonez, care a inregistrat, anul trecut, un trafic de doua milioane pasageri, informeaza Reuters, preluata de Mediafax.
AIG ar putea controla aproximativ 50% din actiunile noii companii care va administra aeroportul, diferenta revenind unui nou fond, infiintat de Credit Suisse si GE.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.