Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis redeschiderea unui dosar in care Ioan Becali este acuzat de santaj si tilharie.

Initial, Becali primise neinceperea urmaririi penale in dosarul in care omul de afaceri giurgiuvean Constantin An
Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis redeschiderea unui dosar in care Ioan Becali este acuzat de santaj si tilharie.

Initial, Becali primise neinceperea urmaririi penale in dosarul in care omul de afaceri giurgiuvean Constantin Anton il acuza ca l-a jefuit de 41.000 de dolari, 14.200 de euro si 80 de milioane de lei, suma cistigata la o partida de pocher, in ianuarie 2005. Constantin Anton le declarase procurorilor ca, dupa ce a jucat pocher cu Becali, acesta l-ar fi sechestrat si l-ar fi jefuit de banii pe care giurgiuveanul ii cistigase.

De fapt, la o prima intilnire cu Becali, Anton a pierdut multi bani si o masina. Pentru a recupera-o, giurgiuveanul a avut parte de revansa, cistigind. Insa Anton nu ar fi fost lasat sa plece cu banii, iar dupa ce a parasit locul lefter, el l-a reclamat pe Becali la Politie si la Parchet.

In urma cercetarilor, procurorii au stabilit scoaterea de sub urmarire penala a lui Ioan Becali, considerind ca nu sint intrunite toate elementele constitutive ale infractiunilor. Solutia data de Parchet a fost contestata de Anton, contestatie care s-a judecat in 25 septembrie. Judecatorul Tribunalului Bucuresti a hotarit restituirea dosarului la Parchet, pentru completari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.