ING Bank va acorda Hidroelectrica un imprumut in valoare de 50 milioane de euro, fondurile urmand sa fie folosite pentru finantarea investitiilor. Imprumutul a fost acordat pe termen de cinci ani si are o perioada de gratie de doi ani. In ultimii cin
ING Bank va acorda Hidroelectrica un imprumut in valoare de 50 milioane de euro, fondurile urmand sa fie folosite pentru finantarea investitiilor. Imprumutul a fost acordat pe termen de cinci ani si are o perioada de gratie de doi ani. In ultimii cinci ani, ING a fost aranjorul unor facilitati de credit pe termen lung in valoare de peste 500 milioane EUR pentru sectorul energetic din Romania. "ING Bank participa cu experienta sa internationala la dezvoltarea pietelor unde activeaza. Imprumutul acordat Hidroelectrica se inscrie in politica noastra de a juca un rol activ in dezvoltarea sectorului energetic si in progresul economiei romanesti, in general", a declarat Misu Negritoiu, director general al ING Bank Romania. "Ne bucuram de sprijinul acordat de ING Bank pentru realizarea planului nostru de investitii, respectiv punerea in functiune a noi capacitati in 2006. Colaboram cu ING Bank pe multiple planuri si stim ca putem conta pe sustinerea si expertiza partenerului nostru", a declarat Traian Oprea, director general al Hidroelectrica. ING Bank detine o pozitie solida pe piata bancara romaneasca, oferind o gama complexa de servicii financiare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.