Gigantul energetic rus Gazprom a incheiat un contract de sponsorizare cu echipa de fotbal din prima liga germana, Schalke 04, informeaza agentia de presa Mosnews. Reprezentantii Gazprom, au declarat marti ca se asteapta ca prin acest parteneriat sa
Gigantul energetic rus Gazprom a incheiat un contract de sponsorizare cu echipa de fotbal din prima liga germana, Schalke 04, informeaza agentia de presa Mosnews. Reprezentantii Gazprom, au declarat marti ca se asteapta ca prin acest parteneriat sa fie imbunatatita imaginea companiei in Germania, dar si in restul Europei. Sergei Fursenko, reprezentantul Gazprom nu a specificat la cat se ridica finantarea gruparii de fotbal germane, dar a precizat ca nu este vorba de suma de 158 de milioane de euro, cat s-a vehiculat in media. "Speram ca investitia noastra va ajuta echipa de fotbal sa se dezvolte cu succes", a mentionat Fursenko, adaugand ca Gazprom a ales Schalke in urma unei cautari minutioase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.