Societatea de credite de consum TBI Credit a devenit institutie financiara nebancara (IFN), schimbandu-si denumirea in TBI Credit IFN, au decis, recent, actionarii firmei. Compania este administrata de un consiliu format din trei membri, numiti pe o
Societatea de credite de consum TBI Credit a devenit institutie financiara nebancara (IFN), schimbandu-si denumirea in TBI Credit IFN, au decis, recent, actionarii firmei. Compania este administrata de un consiliu format din trei membri, numiti pe o perioada de patru ani. Directorul general al TBI Leasing, Florentina Mircea, ocupa functia de presedinte al consiliului de administratie, ceilalti doi membri fiind directorul general al TBI Credit, Traian Baicu, si directorul general adjunct, Ivo Gueorguiev. Firma are un capital social in valoare de 12,1 milioane de lei, format din 121,5 milioane de actiuni nominative, cu o valoare de 0,1 lei fiecare. TBI Leasing IFN controleaza 99,9% din titlurile societatii de credite de consum, iar patru persoane fizice, printre care Florentina Mircea si Traian Baicu, detin cate o actiune. Societatea de leasing are ca actionar principal grupul TBIF Financial Services BV, cu o participatie de 99,12%. Restul titlurilor sunt detinute de TBIH Financial Services Group, inregistrat in Olanda. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.