HVB Banca pentru Locuinte a lansat saptamana aceasta noile produse de economisire-creditare in sistem Bauspar. Aceste produse pot oferi prin optimizare un randament de peste 15% pe an la economisire si dobanzi de 4,5% pe an la creditele acordate in l

HVB Banca pentru Locuinte a lansat saptamana aceasta noile produse de economisire-creditare in sistem Bauspar. Aceste produse pot oferi prin optimizare un randament de peste 15% pe an la economisire si dobanzi de 4,5% pe an la creditele acordate in lei. Cererea mare de finantare in domeniul locativ, stabilitatea macroeconomica a Romaniei, dar si cresterea competitiei pe piata serviciilor financiare sunt cateva din premisele care au dus la aparitia celor doua produse HVB. Bauspar "Avantaj" prezinta o dobanda la credit de 5,9% pe an pentru moneda nationala, corelata cu o dobanda de 4,5% in primii doi ani ai perioadei de economisire si 3% in urmatorii, in timp ce Bauspar "Constant" ofera o dobanda de 4,5% la credit si 2% pe an la economii. Cele doua pachete de finantare ale HVB Banca pentru Locuinte sunt disponibile in doua variante, orientate fie catre economisire, fie catre creditare, in functie de necesitatile clientului.

Aproape 15.000 de clienti pana la sfarsitul anului

Prezenta de un an pe piata romaneasca, HVB Banca pentru Locuinte este o institutie de credit specializata in activitatea de economisire-creditare pentru domeniul locativ. Din octombrie 2005 pana in prezent, aproximativ 10.000 de clienti au ales produsele bancii si se mizeaza pe alti 5.000 pana la sfarsitul anului. "Noile noastre produse marcheaza un moment important in cadrul retail banking-ului din Romania, prin randamentele foarte atractive la economisire, dar si prin dobanzile la credit de 4,5%. Oferim credite in lei pentru ca este mai putin riscant pentru clienti, iar media de creditare este de aproximativ 20.000 RON", a declarat Petre Tulin, presedintele HVB Banca pentru Locuinte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.